Bestellen Bestellen

Kruidenmixen Er zijn 6 producten

Kruidenmixen

Je bestelt een kruidenmix die past bij de schofthoogte van het paard of de pony. De samenstelling van de kruiden in de mix is nu nog onbekend. Als de bestelling binnen is worden de kruiden individueel op het paard of de pony gemeten op de gegevens uit jouw account. Tot de inhoud van de kruidenmix behoort een uitgemeten selectie van 3 tot 6 verschillende kruiden, eventueel aangevuld met Magnesiumoxide, Chlorella- of Spirulinapoeder naar behoefte. De kruiden worden gemixt en de samenstelling wordt omschreven op de verpakking met een advies over het gebruik en eventuele extra supplementen. De ...

Je bestelt een kruidenmix die past bij de schofthoogte van het paard of de pony. De samenstelling van de kruiden in de mix is nu nog onbekend. Als de bestelling binnen is worden de kruiden individueel op het paard of de pony gemeten op de gegevens uit jouw account. Tot de inhoud van de kruidenmix behoort een uitgemeten selectie van 3 tot 6 verschillende kruiden, eventueel aangevuld met Magnesiumoxide, Chlorella- of Spirulinapoeder naar behoefte. De kruiden worden gemixt en de samenstelling wordt omschreven op de verpakking met een advies over het gebruik en eventuele extra supplementen. De prijzen van de kruidenmixen zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten.

Meer

Beste klant,

HorseComplete levert van 7 t/m 22 november geen bestellingen voor kruidenmixen of metingen uit vanwege vakantie. De laatste dag dat de kruidenmixen de deur uit gaan is 6 november, bestellingen gedaan op 5 november worden dus nog verstuurd of bijvoorbeeld pijnprotocollen gemeten. Natuurlijk kun je wel gewoon je bestelling plaatsen en deze worden vanaf maandag 25 november weer op volgorde van binnenkomst gemeten, gemixt en verstuurd. Aangezien Anouk wel aanwezig is kunnen 'Vraag het de Dierenarts' en andere producten, zoals magnesiumoxide en diatom wel gewoon geleverd worden! Ook is zijn te bereiken op anouk@horsecomplete.nl voor vragen.

Met vriendelijke groet, Jente Driessen

x