Bestellen Bestellen

Meting supplementen Homeopatisch & Holistisch

Er zijn veel soorten supplementen op de markt van verschillende aanbieders en daardoor onstaan veel vragen, zoals:

  • Wat heeft mijn paard nodig en wat juist niet?

  • Welk /merk past het beste bij jouw individuele paard of pony?

  • Hoeveel heeft mijn paard daar per dag van nodig op dit moment?

  • Is de verhouding tussen ruwvoer en/of krachtvoer met het supplement wel in balans?

HorseComplete kan dit voor jou uitmeten en je vragen beantwoorden!

In ons assortiment van testers hebben wij een verzameling van verschillende merken en soorten supplementen die wij gebruiken wij om te meten welk product het meest geschikt is voor jouw paard. Hieronder vind je daarvan verschillende lijsten met testers.

Zet in het tekstvakje in de bestelling welke merken/soorten je gemeten wilt hebben en wat jouw vraag is. Gezien de grote hoeveelheid worden niet alle testers gemeten.

Mocht het supplement wat jij wil laten testen er niet tussen zitten dan kun je dat opsturen naar HorseComplete. Wij zijn altijd blij om onze verzameling te kunnen vergroten. Vermeld daarbij jouw naam, de naam van het paard en het merk en soort supplement.

Van het supplement hebben wij maar weinig nodig, tussen de 2 en 10 gram of 5 tot 10 druppeltjes of 1 a 2 capsules of pillen dat is voldoende. Heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op.

De meting supplementen Homeopatisch & Holistisch kun je alleen bestellen als je een account aanmaakt. De gegevens hebben wij namelijk nodig om jouw paard te kunnen testen op onze eigen werkplek.

Als je alleen een meting hebt besteld en geen product zoals een kruidenmix, kies dan voor afhalen, want dan betaal je geen verzendkosten.

Scroll naar beneden om de lijsten met ons assortiment supplementen Homeopatisch & Holistisch te downloaden.

€ 25,00

Op voorraad
U moet ingelogd zijn om dit product te kunnen bestellen
Nog geen account? Maak hier uw account aan
Inloggen

Downloaden