Bestellen Bestellen

Hoe werkt het?

Voor het verkrijgen van informatie, het samenstellen van een unieke kruidenmix, meting van paardenvoeding, supplementen of medicatie hebben wij de gegevens van de eigenaar en het paard nodig. Je kunt hier een account aanmaken om ons van deze informatie te voorzien.

Na het aanmaken van jouw account is het mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze af te rekenen. Na binnenkomst van jouw bestelling gaan wij voor je aan het werk. Een kruidenmix bestel je op de schofthoogte van jouw paard of pony om de behoefte in grammen te bepalen.

HorseComplete meet bij de kruidenmixen elk paard individueel naar zijn eigen behoeften. Bij elke bestelling wordt het paard opnieuw gemeten, naar de situatie op dat moment. Dit heeft te maken met de steeds veranderende constitutie van het paard, seizoenen en andere omstandigheden.

Wanneer je een bestelling plaats weet je nog niet wat de uitkomst of samenstelling is. Elke meting of kruidenmix is uniek. Het gewicht van de kruidenmix wordt bepaald op basis van de schofthoogte van jouw paard of pony. Je hebt hierbij keuze uit 4 mogelijkheden. Wil je meer weten over de werkwijze klik dan hier.


Beste klant,

HorseComplete levert van 7 t/m 22 november geen bestellingen voor kruidenmixen of metingen uit vanwege vakantie. De laatste dag dat de kruidenmixen de deur uit gaan is 6 november, bestellingen gedaan op 5 november worden dus nog verstuurd of bijvoorbeeld pijnprotocollen gemeten. Natuurlijk kun je wel gewoon je bestelling plaatsen en deze worden vanaf maandag 25 november weer op volgorde van binnenkomst gemeten, gemixt en verstuurd. Aangezien Anouk wel aanwezig is kunnen 'Vraag het de Dierenarts' en andere producten, zoals magnesiumoxide en diatom wel gewoon geleverd worden! Ook is zijn te bereiken op anouk@horsecomplete.nl voor vragen.

Met vriendelijke groet, Jente Driessen

x