Bestellen Bestellen

Meting voeding

Waarom voeding meten?

De problemen rondom voeding van paarden kunnen groot zijn. Vooral op grote stallen krijgen alle paarden hetzelfde te eten, zonder dat er gekeken wordt naar de behoeften van het individuele paard. Paarden krijgen fysieke of mentale klachten die kunnen voortkomen uit een verkeerd voermanagement, waarvan sommige makkelijk opgelost kunnen worden door uitgebalanceerde voeding. Er zijn ook zoveel soorten paardenvoer en supplementen op de markt en daardoor ook even veel vragen...

Antwoord krijgen op de volgende vragen:

  • Welk product past nou het beste bij jouw individuele paard of pony?

  • Hoe maakt je nu de juiste keuze?

  • Wat heeft mijn paard nodig en wat juist niet?

  • Is het ruwvoer wel goed?

  • Hoeveel heeft mijn paard daar per dag van nodig op dit moment?

  • Past mijn voermanagement wel bij mijn paard?

  • Is de verhouding tussen ruwvoer en krachtvoer in balans?

  • Heeft mijn paard wel krachtvoer nodig?

  • Welke tekorten moeten er aangevuld worden?

Wij kunnen dit voor je uitmeten en je vragen beantwoorden!

Paardenvoeding op maat!

In ons assortiment van testers hebben wij een verzameling van verschillende merken en soorten paardenvoer en supplementen die wij gebruiken om te meten welk product het meest geschikt is voor jouw paard. Zo kun jij jouw voermanagement perfect aanpassen op jouw paard!

Opsturen van testers

Mochten wij het soort paardenvoer wat jij wil laten testen niet hebben, dan kun je dat opsturen naar HorseComplete. Vermeld bij de tester jouw naam, de naam van het paard en het merk en/of soort paardenvoer, ruwvoer of supplement.

Van het voer of supplement hebben wij maar weinig nodig, tussen de 2 en 10 gram en ook het ruwvoer kun je in een boterhamzakje opsturen, dat is voldoende. Heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op.

Wij zijn er altijd blij mee om onze verzameling te kunnen vergroten!

Informatie nodig

De meting voeding kun je alleen bestellen als je een account aanmaakt, zodat we van voldoende informatie zijn voorzien. De gegevens hebben wij nodig om jouw paard te kunnen testen op onze eigen werkplek.

Mochten wij alarmerende test resultaten uit de meting van het paard krijgen, dan verwijzen wij je door naar een dierenarts.