Bestellen Bestellen

Cursus HorseComplete Behandelprotocol

Cursus HorseComplete Behandelprotocol

Doel van de cursus

Met deze cursus kun je als professionele behandelaar zijnde paarden en pony’s meten op pijn, soort pijn en locatie. Je kunt met het behandelprotocol achterhalen waar of op welke manier en mate je kunt behandelen met jouw eigen technieken. Het Behandelprotocol is een hulpmiddel om de behandelingen die je geeft aan te vullen of aan te passen. Het kan je antwoord geven op bepaalde vragen. Je leert de Biotensor te gebruiken bij het paard tijdens je behandeling, maar ook op afstand om je behandeling achteraf na te meten om eventueel nog te bepalen wat het paard nodig heeft.

In de cursus zitten de volgende items inbegrepen:

  1. Het behandelprotocol

  2. Het meetprotocol, een document voor zelfstudie en naslagwerk.

  3. Leren meten met de Biotensor zowel naast het paard als op afstand

  4. 10x begeleiding van mij bij jouw eigen metingen na de cursus, om te bepalen of je goed hebt gemeten en het geven van advies.

  5. Heel veel kennis en kennisdeling onderling.

Tijd en duur

De cursus voor het Behandelprotocol bestaat uit 3 dagdelen van 2 uur (met eventueel uitloop) per keer op een doordeweekse ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.

Het eerste en derde dagdeel vindt plaats op de locatie van HorseComplete op de François Mauriacweg 225 in De Bilt voor de theorie en het tweede dagdeel is op Stal Griftenstein op de Utrechtseweg 371 in De Bilt voor het praktijkgedeelte.

Daarnaast heb je ruim tijd nodig voor zelfstudie en om te oefenen met meten.

Prijs

De kosten van deze cursus zijn gebaseerd op 4 deelnemers en bedragen:

Cursus p.p.:                               € 275,00 incl. BTW

+ Biotensor:                                     € 89,00 ( te koop via mijn website)

Bepalingen:

  • Het behandelprotocol is geen diagnosemiddel, maar een hulpmiddel bij het werk wat je doet. Het is gebaseerd op het Pijnprotocol, wat ter meting wordt aangeboden door HorseComplete.

  • Het behandelprotocol is een actief document wat steeds te verbetering aangepast kan worden of per beroepsgroep waar nodig. Het blijft in eigendom van HorseComplete en mag niet voor of aan derden gedupliceerd of gekopieerd worden.

  • Deze cursus is alleen voor professionele behandelaars met kennis van de anatomie van het paard, zoals fysiotherapeuten, osteopaten, Cranio Sacraal etc…

  • De prijs van de cursus is exclusief de Biotensor, je kunt op de website de gegevens vinden waar deze aan te schaffen.

€ 275,00

Op voorraad