Bestellen Bestellen

Cursus HorseComplete Pijnprotocol

Cursus HorseComplete Pijnprotocol

Doel van de cursus

Je leert meten op pijn of beperking, soort pijn en de locatie van de pijn volgens het Pijnprotocol. Je kunt met het Pijnprotocol achterhalen waar het paard pijn heeft en op welke manier en mate je kunt adviseren het paard te laten behandelen door een professionele behandelaar of dierenarts. Het Pijnprotocol is een hulpmiddel om te kunnen bepalen hoe het paard zich voelt en het kan je antwoord geven op bepaalde vragen.

Voorwaarden:

Voor deze cursus heb je een basiskennis nodig van de anatomie van een paard en je kunt met de Biotensor op afstand meten .

In de cursus zitten de volgende items inbegrepen:

  1. Het Pijnprotocol, je krijgt toegang tot het document op Dropbox wat zich steeds blijft ontwikkelen.

  2. Een E-book met informatie over de beschreven anatomie op het pijnprotocol voor zelfstudie en naslagwerk.

  3. 5x begeleiding van mij bij jouw eigen metingen na de cursus, om te bepalen of je goed hebt gemeten en het geven van advies.

  4. Heel veel kennis en kennisdeling onderling.

     

Tijd en duur

De cursus voor het Behandelprotocol bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 a 3 uur op een doordeweekse dag tussen 10.00 en 13.00 uur. Het vindt plaats op de locatie van HorseComplete op de François Mauriacweg 225 in De Bilt.

Prijs

De kosten van deze cursus zijn gebaseerd op 2 tot 4 deelnemers en bedraagt:

Cursus p.p.:                      € 125,00 incl. BTW

Bepalingen:

  • Het Pijnprotocol is geen diagnosemiddel, maar een hulpmiddel.

  • Het Pijnprotocol is een actief document wat steeds te verbetering aangepast kan worden of per beroepsgroep waar nodig. Het blijft in eigendom van HorseComplete en mag niet voor of aan derden gedupliceerd of gekopieerd worden.

  • Deze cursus is alleen voor professionals met een basis kennis van de anatomie van het paard en het gebruik van de Biotensor (op afstand).

  • Om je volledig ingevulde en gemeten Pijnprotocol te laten nakijken door mij, maak je een foto en verstuur je deze via WhatsApp of mail.

€ 125,00

Op voorraad