Bestellen Bestellen

Kruidenmix pony tot 1m of veulen (ondernemer EU)

Individueel gemeten kruidenmix tot 300 gram voor een pony tot 1m of veulen voor ongeveer 5 weken.

De kruiden worden individueel op de pony of veulen gemeten en samengesteld, wat het een uniek product maakt. De kruidenmixen helpen om de pony te verbeteren bij problemen en vullen het dagelijks onderhoud aan voeding voor de pony aan.

Naast het ruwvoer wordt de kruidenmix gegeven als basisvoer ter vervanging van, of als aanvulling op, het dagelijkse krachtvoer. Na het bestellen van een kruidenmix wordt op basis van de opgegeven informatie van de pony of veulen de kruiden gemeten en een mix samengesteld.

€ 28,44

Op voorraad
U moet ingelogd zijn om dit product te kunnen bestellen
Nog geen account? Maak hier uw account aan
Inloggen

Beste klant,

HorseComplete levert van 7 t/m 22 november geen bestellingen voor kruidenmixen of metingen uit vanwege vakantie. De laatste dag dat de kruidenmixen de deur uit gaan is 6 november, bestellingen gedaan op 5 november worden dus nog verstuurd of bijvoorbeeld pijnprotocollen gemeten. Natuurlijk kun je wel gewoon je bestelling plaatsen en deze worden vanaf maandag 25 november weer op volgorde van binnenkomst gemeten, gemixt en verstuurd. Aangezien Anouk wel aanwezig is kunnen 'Vraag het de Dierenarts' en andere producten, zoals magnesiumoxide en diatom wel gewoon geleverd worden! Ook is zijn te bereiken op anouk@horsecomplete.nl voor vragen.

Met vriendelijke groet, Jente Driessen

x