Bestellen Bestellen

Vraag het de dierenarts

Heb jij brandende of ingewikkelde vragen, vage klachten bij je paard waar je niet uit komt of nood aan advies en iemand die meedenkt? Leg het voor aan Anouk en ze gaat voor je op zoek naar de juiste informatie. Deze service bestel je gewoon in de webshop van HorseComplete. Kies bij verzending voor afhalen, zodat je geen verzendkosten betaald. Je hebt tijdens/na je bestelling drie opties:

  • Je schrijft je vraag in tijdens het bestelling in het vakje "schrijf een bericht".
  • contact via de mail, dit is handig wanneer je een complex verhaal hebt zodat je het rustig en duidelijk kunt opschrijven naar anouk@horsecomplete.nl
  • contact via de telefoon of What's App, om direct je vragen te kunnen stellen en (zo mogelijk) direct antwoord te krijgen op 06-49079207.

Dit kost je €20 voor +/- 20 minuten, dat is inclusief tijd die het kost om informatie in detail op te zoeken en die naar je door te sturen of bijvoorbeeld bij klachten latere terugkoppeling.

Anouk wil zeker bij casussen en klachten graag een volledig beeld van het paard en/of probleem hebben, liever meer dan minder informatie dus! Om te bestellen moet je eerst een paard aanmaken op de website, net als bij de kruidenmixen. Vul de informatie hier zo volledig mogelijk in en geef bij opmerkingen aan of je graag contact hebt via de mail of telefoon. Anouk zal vervolgens contact met je opnemen.

€ 20,00

Op voorraad
U moet ingelogd zijn om dit product te kunnen bestellen
Nog geen account? Maak hier uw account aan
Inloggen

Beste klant,

HorseComplete levert van 7 t/m 22 november geen bestellingen voor kruidenmixen of metingen uit vanwege vakantie. De laatste dag dat de kruidenmixen de deur uit gaan is 6 november, bestellingen gedaan op 5 november worden dus nog verstuurd of bijvoorbeeld pijnprotocollen gemeten. Natuurlijk kun je wel gewoon je bestelling plaatsen en deze worden vanaf maandag 25 november weer op volgorde van binnenkomst gemeten, gemixt en verstuurd. Aangezien Anouk wel aanwezig is kunnen 'Vraag het de Dierenarts' en andere producten, zoals magnesiumoxide en diatom wel gewoon geleverd worden! Ook is zijn te bereiken op anouk@horsecomplete.nl voor vragen.

Met vriendelijke groet, Jente Driessen

x